Fra tørre lomper til pizza på 20 minutter

Lompepizza er noe av det beste vi vet! At det er enkelt og sunt gjør det 1000 ganger bedre. Har du noen tørre lomper liggende (fungerer med ferske også selvfølgerlig), sleng på noe tomatpurè, noen grønnsaker, kjøtt, ost du har liggende og sleng de i ovnen på 200 grader i 15 min. BAM, ferdig, digg og sunn mat på 1-2-3!

Her er et eksempel, nok til 2 persoenr:

Ingredienser:

  • 6 tørre lomper
  • 6 ts. økologisk tomatpurè
  • 1 mozarella
  • 1 rød paprika
  • 1 økologisk rødløk
  • Basilikum (tørket)
  • Himalayasalt

How to:

Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme. Legg lompene utover og smør på tomatpurè. Kutt opp og fordel de andre ingrediensen utover, strø over ønsket mengde ost. Sleng de inn i ovnen på et brett (evt. med bakepapir – helst svanemerket) og stek til osten er gylden, tok oss 15 minutter.

 

Følg oss gjerne på Facebook (her), Instagram (her) og YouTube (her) for oppdateringer på når nye innlegg kommer ut 🙂

 

trening #workout #styrketrening #helse #sunt #mat #blogg #høst #snø #desember #pizza #lompe #lompepizza #oppskrift #hjemmelaget #mozzerella #vegetar #blogg #høst #hverdag #hurtigmat #billig #spisoppmaten #unngå #matsvinn

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg