hits

Nicecream - sunn is med kun 1 ingrediens!

Dette er en skikkelig god, billig og enkel is som kan minne litt om softis. Sunn er den også! Den kan med fordel spises rundt trening eller på kvelden da den inneholder mye karbohydrater og kroppene våre er ekstra glad i karbs på de tidspunktene. Denne isen er så god at vi (stort sett) foretrekker denne isen framfor is fra butikken, og det sier sitt, fordi vi er GANSKE glad i is!

 

Ingrediens:

Bananer, gjerne godt modne - da er de søtest på smak.


Bananer kjøpt på tilbud p.g.a. brune flekker. Kuttet i skiver og puttet flatt i plastpose.

How to:

  • Skjær bananene i skiver, legg de flatt i en plastpose og putt i fryseren (2 bananer er nok til 2 små/middels posjoner).
  • Når de er frosne (tar bare et par - 3 timer), tar du de ut av fryseren og lar de ligge noen minutter i romtemperatur slik at du lettere kan knekke de fra hverandre.
  • Knekk opp bananene i biter og kjør de i en food processor til det blir en glatt masse.
  • Ferdig!


Myk bananis klar til å spises. NAM!
 

  • Server gjerne isen med topping som f.eks. rå sjokolade, kakaonibs, nøtter, tørkede eller friske bær, kokosflak, e.l. Vi liker best å strø over litt ekte lakrispulver og servere ved siden av sjokolade-propud.

Tips: Hvis du ikke serverer isen med noe det er fett i, tilsett gjerne litt fett (f.eks. MCT-olje, rå eggeplommer, økologisk fløte, kokosmelk) i ismassen. Dette er fordi banan inneholder fettløslige vitaminer som vitamin-A og -E og trenger derfor fett for å tas opp i kroppen.

Tips: Hvis du har problemer med at bananene ikke blendes til myk is så fort som du ønsker er det fordi de fortsatt er litt for frosne. Da kan man tilsette litt væske som f.eks. fløte, kefir eller valgfri melk. 

Husk å gjenbruke eller kildesortere plastposen etter bruk :)


Bananis toppet med kakaonibs, ekte lakrispulver og bringebær.

 

 

Følg oss gjerne på Facebook (her) og Instagram (her) for oppdateringer :)

 

 

 

#trening #workout #styrketrening #helse #sunt #mat #blogg #høst #snø #november #hverdag #kjærester #kjærlighet #par #is #nicecream #banan #næring #sukkerfri #sjokolade

2 kommentarer

elisebr

29.11.2017 kl.12:04

Så nydelig og godt det så ut! :)

treningsparet

29.11.2017 kl.12:16

elisebr: tusen takk, veldig enkelt også :D

Skriv en ny kommentar

treningsparet

treningsparet

26, Aurskog-Høland

Vi har vært sammen i litt over 3 år og har trent sammen enda lenger. Styrketrening er greia vår, men det er ikke bare trening vi liker.. Godteri og alkohol. Hadde det ikke vært for det, hadde vi vært fit as fuck. Derfor opprettet vi denne bloggen, for å ta oss selv litt i nakkeskinnet og se om vi klarer å se resultatene vi har satt oss gang på gang. Vi vil daglig poste hva vi trener og spiser, i tillegg til noen faste spalter. Følg oss gjerne. Kontakt: treningsparetblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv