hits

Vårt treningssenter

Framover vil vår ukentlige mandagsspalte handle om trening. Det kan være en øvelse vi liker godt, hvor vi forklarer hvordan vi gjør den, en kul treningsform, eller noe annet treningsrelatert. I dag starter vi med å vise dere treningssentert som vi er på mange timer i uka. Det ligger på Løken i Aurskog-Høland og har et ganske så bra utvalg av det meste man trenger til en god økt. Når vi først flyttet til Løken, for rundt 3 måneder siden, trodde vi ikke at det var noe treningsenter her. Løken kjøpesenter har tross alt kun EN lokal klesbutikk, EN frisørsalong, ET apotek og EN bank. En dag Emil var ute å jogga, så han en hall i nærheten av der vi bor og sjekka den ut, det viste seg å være Høland treningssenter. Medlemskap for et år koster rundt 2300 kr, som blir rett under 200 kr i måneden, helt sykt billig!

Senteret har 2 benker med rack til benkpress.

Tommel opp for foamroller, Powerbox og slynge! Ikke så lett å se, men helt baki der ser dere et rack. Senteret har hele 3 squat racks og flere stenger, inkludert mange olympiske vektstenger. Greit med de olympiske vektstengene, da vet man hvor mye de veier. Her tar vi blant annet squats, deadlifts og millitærpress med stang. Vi tar ikke biceps curls her, lover! ;)

På senteret er det lov til å bruke kalk, i motsetning til flere sentre vi har trent på. Ikke nok med det, de har kalk tilgjengelig, gratis (tror vi..)!

Bra utvalg av hantler!

Bilde tatt fra bakerst av seteret, hvor alle tredemøllene og ellipsemaskinene finnes. Senteret har en del treningsapparater. Vi bruker ikke de så ofte, men det hender.

Spinningrom hvor det er spinningtimer. Ikke helt vår greie, men et bra tilbud! Man kan også være med på gruppetimer i 2.etasje, det har vi ikke testet ut enda.

Ved inngangen er det kabler. Bak er det treningsapparater.

 

Alt i alt digger vi vårt nye treningssenter!

 

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for oppdateringer :)

 

 

#treningsparet #trening #styrketrening #vekter #trening #trene #sunt #healthy #par #kjærester #love #hverdag #blogg #høst #november #workout #foamroller #slynge #treningssenter #aurskoghøland #HIL #hantler #dumbells #treningsapparater #squatrack #benk #benkpress #powerbox #minibands #spinning

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

treningsparet

treningsparet

26, Aurskog-Høland

Vi har vært sammen i litt over 4 år og har trent sammen enda lenger. Styrketrening er greia vår, men det er ikke bare trening vi liker.. Godteri og alkohol. Hadde det ikke vært for det, hadde vi vært fit as fuck. Derfor opprettet vi denne bloggen, for å ta oss selv litt i nakkeskinnet og se om vi klarer å se resultatene vi har satt oss gang på gang. Vi vil daglig poste hva vi trener og spiser, i tillegg til andre innlegg. Følg oss gjerne. Kontakt: treningsparetblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv